Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’ heeft een lange traditie met van oudsher naast particuliere ook zakelijke leden. De Sallandsche is opgericht in 1934 door een aantal groot-industriëlen die van belang zijn geweest voor Deventer en omstreken. Niet alleen vanuit de historie maar nog steeds is er een uitgebreid netwerk van relaties en contacten binnen het Deventer en regionale bedrijfs- en maatschappelijk leven. Golf is dé sport om nieuwe, zakelijke relaties te ontmoeten en bestaande contacten te versterken. De Sallandsche biedt u daar uitstekende mogelijkheden voor: een fraaie baan met 18 uitdagende holes, een prachtige, inspirerende plek om sportief en zakelijk te combineren in een relaxte omgeving. Uiteraard beschikt de Sallandsche over een gezellig clubhuis met een uitstekende keuken, waarvan ook de Businessclub graag gebruik maakt na een middag golfen.

 

 

Introducées

Omdat we dit jaar meer dan 50 leden hebben is er voor gekozen om niet standaard deel te nemen met een introducé of relatie. Dat houdt niet in, dat daar geen ruimte voor is. Wenst u een goede relatie te introduceren, dan geeft u dit door aan de organisatie die gaat kijken of deelname op de gewenste speeldag mogelijk is. Lukt dat niet direct, dan wellicht op een later moment.

Belangstelling?

Als u lid wilt worden en/of vragen heeft, kunt u contact opnemen met  businessclub@sallandsche.nl  onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op om kennis te maken en u te informeren over de mogelijkheden.

Lidmaatschap op maat

Ieder Businessclublid heeft zijn eigen voorkeuren en belangen, daarom bieden wij een lidmaatschap op maat, afgestemd op uw wensen. U kunt uw Businessclub lidmaatschap uitbreiden met bijvoorbeeld extra speelrechten voor collega’s of extra vouchers om met relaties te kunnen spelen, sponsoring van bijvoorbeeld één of meerdere teeborden en zelfs een eigen bedrijfsgolfdag waarbij een professionele wedstrijd goed te combineren is met een leerzame clinic voor degenen die graag kennis willen maken met de golfsport. Zo bezorgt u iedereen bij een onvergetelijke bedrijfsgolfdag!

 

Onze sponsoren en businessleden